ESSIA hooaja-eelne kursus rullidel-ideaalne treening rullitajatele ja suusatajatele!

Meil on hea meel anda teada, et hooaja eelselt on avanenud suurepärane võimalus kõikidel huvilistel treenida rullidel. Antud kursus on ideaalne versioon arendada nii rullitamise, aga ka mäesuusatamise tehnikat! Suusatajatele on see kursus eelkõige ettevalmistus talviseks hooajaks, tähelepanu pööratakse biomehaanikale ja põhiliigutustele. Samuti lühikesele ja keskmisele pöördele tehnilise arsenali arendamiseks ja meelde tuletamiseks.

Kursusel osalemise eelduseks on elementaarne liikumine rullidega ja oskus kiirust kontrollida. Sobilikud rullid on min 100mm. Kohustuslikud on: kiiver, kaitsemed (ranne, küünarnukk, põlv), slaalomi või matkamise kepid.

Kursus toimub koostöös Two Blades klubiga. Treeneriks on ISIA kõrgeima kategooria instruktor ja USA Ski Federation treener Tomass Marnics. Treeningute metoodika on välja töötanud Itaalia mäesuusakoondise treener  ja kordinaator Stefano Belinghieri.

Kursuse toimumumine: 31.august – 6.september, ~2,5-3h päevas, 18:00 (NB! Kellaaeg võib muutuda sõltuvalt ilmast, treeningute eelduseks on kuivem ilm!)

Asukoht: Tallinn

Maskumus: 200€

NB! Kohtade arv on piiratud!

Registreerimine: info@essia.ee